John EbbenRob BirzaAd GerritsenKlaas GubbelsHans GerritsenGrayson PerryMarc MuldersMaarten BoonEls KootHarry van ter ToolenSjoerd BraberJan BollaertFrederick William AyerEdwin Janssen
John EbbenRob BirzaAd GerritsenKlaas GubbelsHans GerritsenGrayson PerryMarc MuldersMaarten BoonEls KootHarry van ter ToolenSjoerd BraberJan BollaertFrederick William AyerEdwin Janssen

Handleiding

Nieuw bericht maken

Ga naar Berichten > Nieuw Bericht >

Kies in de rechter zijbalk onder de tab “Bericht” een zogeheten Uitgelichte afbeelding uit de Mediatheek. Deze zal zowel in de lijstweergave als boven het bericht te zien zijn.

Hier direct onder is het aan te bevelen om zelf een korte samenvatting van het bericht te schrijven. Deze zal in de lijstweergave worden getoond als tekst.

In het midden voeg je daarna een titel toe en kun je direct daar beneden beginnen met de tekst van het bericht.

Als je klaar bent, klik je op Publiceren

Aanpassen namen in lichtkrant

Ga naar Weergave > Editor > Template onderdelen > Header, klik op het potloodje en klik daarna op de lichtkrant zelf. Aan de rechterkant verschijnt den zijbalk met daarin alle namen. Je kunt deze hier aanpassen, verwijderen of helemaal onderin nieuwe toevoegen

Toevoegen afbeelding aan galerij

Ga naar Media > Nieuwe toevoegen en upload de nieuwe afbeelding

Ga naar de pagina “Collectie” en klik op een afbeelding. Aan de rechterkant zie je boven alle thumbnails van de huidige selectie een knop “edit gallery”

Klik op de net geuploade afbeelding om deze te selecteren voor deze galerij. Je krijgt vervolgens rechts de bijlagedetails. Koppel de afbeelding hier aan de juiste map . Onderin zie je de Filebird map. Kies hier de juiste persoon / categorie. Klik op “selecteren”.

Dit doe je om de afbeelding in de media folder in de juiste map te plaatsen.

Om de afbeelding op de voorkant in de juiste sortering te plaatsen moet je nog twee stappen doen.

Ga met de muis over de thumbnail van de net toegevoegde afbeelding en klik op het radertje wat in het midden in beeld verschijnt.

Koppel de afbeelding aan de juiste categorie. Je hoeft hier niets op te slaan omdat het onder water direct wordt uitgevoerd.